País Valencià 11/05/2017

Mor un altre dels ciclistes atropellats diumenge al País Valencià

La conductora, de 28 anys, està acusada de dos delictes d'homicidi imprudent, ja que va donar positiu en el control d'alcoholèmia i drogues

Ara
1 min
Agents de la Guardia Civil i d'Emergències en el lloc on es va produir l'accident

ValènciaUn altre ciclista del grup que diumenge passat va ser atropellat a Oliva (Safor) ha mort aquest matí a l'Hospital La Fe de València. Es tracta de José Antonio Albi, de 28 anys, i també membre del club Tri-Llebeig de Xàbia (Marina Alta). Com a conseqüència de l'accident, dos ciclistes van resultar morts el mateix diumenge. Ara s'hi suma Albi.

Mentrestant, els altres dos ciclistes ferits segueixen lluitant per la seva vida i romanen ingressats a la UCI, estables dins la gravetat.

L'accident es va produir diumenge passat al voltant de les 8.30 del matí, quan una conductora, que va donar positiu en el control d'alcoholèmia i drogues, va atropellar el grup de sis ciclistes mentre circulaven per la carretera N-332, que uneix les localitats d'Oliva i Dénia (Marina Alta). Com a conseqüència de l'impacte, van morir dos d'ells, de 28 i 50 anys, i els altres quatre van resultar ferits, tres, de gravetat.

El jutjat d'instrucció número 2 de Gandia va ordenar aquest dilluns l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de la conductora, de 28 anys, a la qual se li imputen dos delictes d'homicidi imprudent.

stats