Successos
País Valencià 12/08/2022

Passa a disposició judicial un home que va intentar ofegar una dona en una font de València

Agressor i víctima eren coneguts per freqüentar el mateix parc, però no mantenien una relació sentimental

1 min

ValènciaLa Policia Nacional ha posat a la disposició del jutge l'home de 52 anys detingut ahir a València per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa, després d'intentar ofegar una dona introduint-li repetidament el cap a l'interior d'una font. Segons han informat des de la Policia Nacional, agressor i víctima eren coneguts per freqüentar el mateix parc, però no mantenien una relació sentimental.

Els fets es van produir dimarts cap a les 17.30 h en un parc del districte de Trànsits de la ciutat. Després que nombrosos testimonis alertessin de l'agressió telefonant al número 091, diversos agents es van desplaçar a la zona. Abans que hi arribessin, dos homes es van enfrontar al detingut, com es pot veure en un vídeo enregistrat per un testimoni. Posteriorment, l'agressor i la víctima van ser traslladats a un hospital perquè rebessin atenció mèdica i, finalment, l'home va ser detingut.

Segons la Policia Nacional, els agents desplaçats van esbrinar que la víctima i el sospitós eren coneguts i que s'havien trobat a l'interior de la font "per refrescar-se". Va ser aleshores quan un altre home s'hauria dirigit a ells per demanar el telèfon mòbil al presumpte agressor per fer-los una foto, però fugint del lloc amb el terminal. En aquell moment, el sospitós va iniciar una discussió amb la dona, al considerar que era una col·laboradora de l'home que acabava de robar-li el telèfon. Tot seguit, l'hauria agafada del coll i li hauria introduït el cap a l'aigua "en repetides ocasions". Per ajudar la dona, un home s'hauria acostat al presumpte agressor per neutralitzar-lo i un altre l'hauria colpejat i li hauria provocat diverses ferides a la cella i al pòmul.

stats