Literatura
País Valencià 02/11/2022

18.000 persones visiten la Plaça del Llibre de València

Les vendes de la fira de la literatura en català van créixer un 50% i assoleixen els 3.500 exemplars

Ara
2 min
Alguns dels assistents a una de les activitats de la desena edició de la Plaça del Llibre de València.

ValènciaLa desena edició de la Plaça del Llibre de València, celebrada del 26 al 31 d’octubre, va comptar amb 18.000 assistents, xifra que suposa un 20% més de visites respecte al 2021, en què va assolir gairebé els 15.000. Encara més destacat és l'augment de les vendes, que van créixer un 50% fins als 3.500 exemplars, segons dades facilitades per l'organització.

Per al director de la fira de la literatura en català, Rafael Domínguez, les xifres consoliden un projecte que duu "deu anys visibilitzant el llibre i la literatura en llengua catalana, vertebrant el país" i mostrant als lectors "la gran varietat de títols i autors" que ofereix.

Una muixeranga durant la desena edició de la Plaça del Llibre de València.

Pel que fa a les obres més venudes, els organitzadors han destacat que “una edició més” els llibres presentats dins de la programació de la fira encapçalen la llista de les obres que han generat més interès. En aquest sentit, han destacat els llibres L'estiu dels silencis, de Marta Rosell (Edicions 96); El bestiari dels monstres valencians, de David Mateo (Rebombori), i Esmorzars valencians, de Vicent Marco (Llibres de la Drassana).

Després de la ciutat de València, la següent ciutat que celebrarà la fira de la literatura en català al País Valencià serà Castelló de la Plana i l'acollirà del 10 al 13 de novembre a la plaça Hort dels Corders.

Alguns dels visitants de la desena edició de la Plaça del Llibre de València.
stats