País Valencià 18/06/2013

El portaveu socialista de la Diputació de València, multat per excés de velocitat i per tenir el carnet caducat

L'exalcalde de Gandia José Manuel Orengo ha estat parat per uns agents de la Guàrdia Civil aquest matí quan circulava per l'autopista entre Gandia i València

Efe
1 min

ValènciaLa Guàrdia Civil ha denunciat el portaveu del PSPV-PSOE a la Diputació de València i exalcalde de Gandia, José Manuel Orengo, amb una multa de 200 euros per conduir amb el carnet de conduir caducat i una altra de 100 euros per excés de velocitat, segons ha confirmat a Efe el mateix diputat provincial.

Segons ha relatat poc abans de l'inici del ple de la Diputació, la Guàrdia Civil l'ha parat aquest matí a l'autopista, quan realitzava el trajecte entre Gandia i València, per circular "a 143 quilòmetres per hora". "M'han parat i m'han demanat el permís de conduir, i oh, sorpresa!, el tenia caducat des de feia temps i m'he emportat dues multes de bon matí", ha explicat.

El diputat socialista ha assenyalat que els agents no l'han "reconegut" i ha apuntat que el tracte dels guàrdies civils "ha sigut molt amable, exquisit i molt educat". Orengo ha assenyalat que les multes no impliquen la retirada de punts del carnet i ha agregat: "He signat la conformitat de la multa i faré propòsit d'esmena".

stats