País Valencià 02/07/2021

Presó provisional per a un home de Borriana pel presumpte homicidi de la seva parella

El cos de la víctima va ser localitzat a l'abril en un camí d'un paratge natural de la localitat valenciana

Daniel Martín
1 min
Agents de la Guàrdia Civil a les portes d'una de les parcel·les on s'han buscat el cos d'una jove desapareguda a Carcaixent el 2019.jpg

ValènciaLa magistrada del jutjat de violència sobre la dona de Vila-real ha acordat aquest divendres l'ingrés a la presó de forma provisional sense fiança d'un home per, presumptament, haver matat la seva companya sentimental, una dona de 41 anys el cadàver de la qual s'havia localitzat el 22 d'abril en un camí del paratge natural del clot de la Mare de Déu de la localitat de Borriana (Plana Baixa). A hores d'ara, la causa contra l'home, que s'ha declarat secreta, està oberta per un delicte d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, que ha remarcat que aquesta qualificació penal podria variar a la d'assassinat durant els pròxims dies.

La detenció de l'home es va fer dimarts, després de dos mesos d'intenses investigacions, segons va informar la Guàrdia Civil. Llavors el cos no va precisar ni l'edat ni el vincle del detingut amb la dona assassinada, que no s'ha sabut fins avui. De fet, fins ara, la mort de la dona no havia sigut considerada un cas de violència masclista.

La detenció de l'home es produeix dues setmanes després que un altre sospitós fos també arrestat per l'assassinat d'una altra dona. En aquesta ocasió era una jove de 21 anys desapareguda el novembre del 2019 a Carcaixent (Ribera Alta). Les restes de la víctima, encara per confirmar mitjançant una anàlisi genètica, es van trobar en un pou situat en una parcel·la que, en el moment de la desaparició, era propietat de la família del detingut, David S.O., de 30 anys i veí de Carcaixent.

stats