País Valencià 05/03/2018

La ràdio pública valenciana inicia avui l’emissió de butlletins informatius

S'emetran des de les set matí fins a les onze de la nit

Daniel Martín
1 min
L'estudi d'À Punt durant l'inici de les emissions de la nova ràdio pública valenciana.

ValènciaGairebé tres mesos després de la posada en marxa de la nova ràdio pública valenciana el passat 11 de desembre, À Punt ha sumat avui l’emissió de butlletins informatius cada hora en punt, des de les set matí -les vuit durant el cap de setmana- fins a les onze de la nit. Els nous continguts també podran seguir-se a través del web Apuntmedia.es i el compte de Twitter @apuntnoticies.

Per obrir el seu primer butlletí informatiu, À Punt ha triat la polèmica sorgida a l'Ajuntament d'Alacant per l'aparició d'un dispositiu de gravació ocult en la regidoria d'Urbanisme que, tot i que va ser descobert ara fa dos mesos, l'alcalde de la ciutat, Gabriel Echávarri, va decidir no fer públic, i que només ha sorgit a la llum per la informació publicada pel diari 'Información'.

Informació valenciana, de l'estat i del món

Tot i que els informatius se centraran a analitzar la realitat valenciana, també inclouran l’actualitat de la resta de l'Estat i del món i, com és habitual, oferiran informació del dia a dia polític, econòmic, cultural i esportiu, així com continguts de servei, com l’oratge i el trànsit. Des de la direcció de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació han destacat que els serveis informatius d’À Punt pretenen ser “un referent per a la societat valenciana, recollir-ne la diversitat i pluralitat i vertebrar el territori”.

Els nous butlletins informatius se sumaran a una graella radiofònica encara provisional de 28 hores setmanals i 10 programes, mentre es treballa per a la recuperació de les emissions de la televisió, que s’espera per a aquesta primavera.

stats