País Valencià 03/10/2017

Sindicats valencians convoquen manifestacions de suport a l'aturada a Catalunya

Les entitats reclamen la fi de "la repressió" policial

Ara
1 min
Milers de valencians es manifesten a València per condemnar la brutalitat policial a Catalunya.

ValènciaEls sindicats CGT, CNT, Intersindical Valenciana, Coordinadora Obrera Sindical, A Contracorrent, Bloc d'Estudiants Agermanats i Jóvenes en Pie y con Voz Propia han convocat aquesta vesprada concentracions al País Valencià en suport a l'aturada que avui s'està celebrant a Catalunya. La iniciativa, que es durà a terme sota el lema 'Solidaritat pels drets socials i laborals, prou repressió!', ha rebut el suport de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià.

En el cas de la ciutat de València, la protesta tindrà lloc a les set de la vesprada davant de la Delegació del govern central. A la ciutat de Castelló, la concentració s'inicia a les vuit davant de la Subdelegació de l'executiu espanyol.

Les mostres de suport d'aquesta tarda se sumen a les ja dutes a terme diumenge diumenge 1 d'octubre i dimecres 20 de setembre per condemnar l'actuació policial viscuda a Catalunya. Així mateix, la setmana passada també es van organitzar cinc actes en defensa de la realització del referèndum de diumenge passat.

stats