País Valencià 13/12/2012

El govern valencià condiciona l'acord per TV3 al fet que la cadena pública no parli del "País Valencià"

El vicepresident valencià assegura que l'acord de reciprocitat podria signar-se "en el moment en què el govern català respecti les senyes d'identitat del poble valencià"

Acn
1 min
El vicepresident, José Ciscar, informa del temes tractats en la reunió del govern / ACN

ValènciaTot i estar analitzant encara la sentència per veure quines implicacions té, el vicepresident valencià, José Ciscar, ha obert la porta a un possible acord de reciprocitat amb la Generalitat de Catalunya. Aquest acord, que permetria veure TV3 al País Valencià i Canal9 a Catalunya, tan sols se signaria "en el moment en què el govern català estigui disposat a respectar les senyes d'identitat del poble valencià". És a dir, no parli, per exemple, del "País Valencià".

Preguntat sobre l'oferiment d'Acció Cultural del País Valencià de negociar la manera de restablir el senyal de la televisió pública catalana, el número dos del govern d'Alberto Fabra ha advertit que amb qui ha d'arribar a acords sobre el conflicte per les emissions de TV3 al territori és amb el govern de la Generalitat. El govern valencià "té molt clar que amb qui ha d'arribar a acords és amb el govern català", ha dit Ciscar, que semblava que tancava la porta a qualsevol solució que no sigui signar l'acord de reciprocitat entre tots dos governs.

stats