País Valencià 22/11/2012

Les farmàcies de Castelló també continuaran de vaga

Els col·legis de farmacèutics de València i Alacant van prendre la decisió de no desconvocar la vaga en les assemblees celebrades ahir

Efe
1 min

CastellóLes farmàcies de Castelló han acordat aquesta nit continuar amb la vaga que mantenen des del passat 5 de novembre pels impagaments de la Generalitat valenciana. Els farmacèutics castellonencs s'uneixen així als de València i Alacant que ja van acordar continuar amb la vaga ahir a la nit en sengles assemblees celebrades als respectius col·legis oficials.

L'assemblea que s'ha celebrat aquesta nit a Castelló ha secundat la proposta de rebutjar el pla de pagament presentat per la Generalitat dimarts passat, amb la totalitat dels vots dels 196 assistents, segons han confirmat a EFE fonts del col·legi de farmacèutics castellonencs.

Avui, però, els col·legiats de Castelló ja tenien sobre la taula el pla de pagaments per escrit proposat per la conselleria de Sanitat, tal i com van reclamar ahir els farmacèutics valencians. Tot i això, han decidit secundar la decisió dels companys de València i Alacant perquè el document del govern valencià no difereix molt de la proposta de dimarts, segons ha confirmat el president dels farmacèutics de Castelló, Jesús Bellver.

stats