País Valencià 09/11/2012

La farmàcia de la dona de l'expresident Camps secunda la vaga pels impagaments de la Generalitat Valenciana

No és la primera vegada que aquest establiment participa en els actes de protesta pel deute del govern valencià amb aquest col·lectiu

Ara
1 min

ValènciaLa vaga indefinida dels farmacèutics valencians està sent secundada quasi pel total de les 2.400 farmàcies d'arreu del País Valencià. Aquest seguiment –xifrat pel Col·legi de Farmacèutics en el 98,5% a la província de València– deixa aquests dies imatges tan curioses com el tancament de la farmàcia que regenta la dona de l'expresident valencià, Francisco Camps. Sembla que els impagaments afecten tothom igual i la dona de Camps, Isabel Bas, i la seva sòcia han decidit donar suport a la vaga per reclamar la seva part dels 450 milions que el govern valencià deu a les farmàcies valencianes.

No és la primera vegada, però, que Isabel Bas mostra el seu malestar per les repercussions que tenen per al seu negoci els problemes de tresoreria de la Generalitat Valenciana. El darrer mes de desembre, ja amb Alberto Fabra com a president de la Generalitat Valenciana, la farmàcia de la dona de Camps també va secundar una vaga de tres dies en protesta pels impagaments del govern valencià.

Avui, en el cinquè dia de vaga indefinida, centenars de farmacèutics s'han manifestat pels carrers de València exigint el pagament íntegre del deute corresponent a les factures de quinze dies de maig i els mesos següents. Segons han confirmat el Col·legi de Farmacèutics de València i la conselleria de Sanitat, la propera setmana es constituirà una comissió, en la qual també participarà la conselleria d'Hisenda, per intentar solucionar el conflicte.

stats