País Valencià 29/10/2021

València celebra la 9a edició de la Plaça del Llibre

Comptarà amb 40 autors, gairebé 60 editorials i més de 3.000 títols en català

Ara
1 min
Diverses persones visitant la 9a edició de la Plaça del Llibre de València

ValènciaLa 9a edició de la Plaça del Llibre omplirà aquest cap de setmana i dilluns la plaça de l’Ajuntament de València amb els millors llibres escrits en valencià. Així ho va destacar dimecres a l’acte inaugural de la fira el president de la Fundació pel Llibre i la Lectura, Jesús Figuerola. Durant la seva intervenció, Figuerola va defensar que l'existència de la trobada és "la constatació de l'existència d'una ciutadania desitjosa de llegir llibres en la seva llengua”.

A la Plaça del Llibre de València, els visitants no solament podran descobrir d'un bon grapat de novetats editorials per omplir les seves prestatgeries, sinó que també podran gaudir d'activitats culturals com taules redones, presentacions de títols, contacontes, concerts o representacions teatrals, entre d'altres. Amb tot, els autors són els grans protagonistes d'una edició que reunirà 40 professionals de la paraula, gairebé 60 editorials i més de 3.000 títols en català.

La Plaça del Llibre de València està organitzada per la Fundació FULL - Fundació pel Llibre i la Lectura, l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV). I és possible gràcies a la col·laboració d’Escola Valenciana, la Diputació de València, l’Ajuntament de València, Biblioteques Municipals de València, la Universitat de València i EMT. La iniciativa, que forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021 (PVFLL), també compta amb el suport de la direcció general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana.

Pots consultar la programació aquí.

stats