País Valencià 20/06/2014

Una nena valenciana de 9 anys dóna els regals de comunió per finançar la investigació contra el càncer

Els pares de la nena i els seus companys de col·legi l'han acompanyada en l'acte de lliurament dels 2.240 euros equivalents al valor dels seus regals de comunió

Europa Press
1 min

ValènciaElena del Rivero, una nena de 9 anys de València, ha donat els regals de la seva comunió, valorats en 2.240 euros, per finançar la investigació contra el càncer en dones joves, segons ha informat l'Institut d'Investigació Sanitària (Incliva) en un comunicat.

El professor Josep Redón i la doctora Amparo Rufino, director científic de l'Incliva i directora mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València, respectivament, han recollit de mans de la nena la quantitat de 2.240 euros, que es destinaran a la recerca de la curació del càncer de mama.

Elena ha estat acompanyada en l'acte pels seus pares, José María i Leonor, pels seus companys de classe del col·legi públic Marquès del Túria, i la seva professora.

Després de l'acte de donació, que s'ha celebrat a la sala de juntes de la nova seu de l'Incliva, Elena i els seus amics han visitat les noves instal·lacions de l'institut, en particular, el biobanc, i han rebut una breu xerrada sobre la recerca i la genètica per part de la investigadora Gloria Ribas.

stats