País Valencià 25/03/2017

El Verger inaugura avui les Trobades d'Escoles en Valencià del 2017

El concert de la Gira d'Escola Valenciana posarà fi a la trobada amb les actuacions de Feliu Ventura i Xavi Sarrià, Auxili i Reacció

Ara
1 min
Mural pintat per alguns participants de la Trobada del Camp de Morvedre, a Benifairó de les Valls.

ValènciaEl Verger (Marina Alta) ha estat el poble escollit per ser l'amfitrió de la XXXII Trobada d'Escoles en Valencià de la Marina Alta i així inaugurar les trobades 2017. Allí, més d'una trentena de municipis participaran en aquesta festa pel valencià i la cultura popular que estarà acompanyada de més de 50 tallers escolars, exposicions, jocs esportius, contacontes, teatre, un concert de música i jocs tradicionals.

A les 12.00 h tindrà lloc la inauguració de la festa i de l'exposició fotogràfica 'Al Verger, creixem', l'exhibició de cartells 'Gènere violeta' i les mostres Agrojardineria i Tecnologia.

Després de dinar, a les 16.00 h, l'organització ha previst la cercavila 'En valencià, creixem', amb la participació dels centres educatius de la Marina Alta i grups d'animació.

A partir de les 17.00 h els nens podran gaudir d'un espai dedicat a la Fira del Llibre. A les 18.00 h començarà el contacontes 'La singular història de la princesa i el drac'. A les 19.00 h tindrà lloc la Dansà de la Marina i, a les 19.30 h, la mostra de la cançó.

Concert de Feliu Ventura i Xavi Sarrià, Auxili i Reacció

Després, al voltant de les 23.30 h, el concert de la Gira d'Escola Valenciana posarà fi a la trobada amb les actuacions a la plaça Major de Feliu Ventura i Xavi Sarrià, Auxili i Reacció.

stats