Pirineus 22/02/2021

Comencen les obres d'ampliació de la Biblioteca Comtat de Cerdanya

El nou espai es destinarà a zona infantil, sala polivalent per a actes culturals i un nou nucli de banys

ARA Pirineus
1 min
La biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà

PuigcerdàL'Ajuntament de Puigcerdà ha iniciat aquest dilluns les obres d'ampliació de la Biblioteca Comtat de Cerdanya. El nou espai que ocuparà la biblioteca de Puigcerdà, a la planta baixa de l'edifici de Sant Domènec (a la banda del passeig 10 d'Abril), es destinarà a zona infantil de la biblioteca, sala polivalent per a actes culturals i un nou nucli de banys.

Aquesta nova zona infantil serà temàtica i girarà al voltant de la llegenda de la Vella de l'Estany. Per altra banda, l'espai que antigament ocupava la biblioteca infantil (a la primera planta) es dedicarà a la "Col·lecció Pirineus" i acollirà tota la bibliografia d'aquest territori.

Les obres s'han adjudicat per 316.338,04 euros a l'empresa General Facilities SL. Posteriorment, s'executarà el projecte de mobiliari i senyalística d'aquest nou espai, pressupostat en 154.843,29 euros. Per al conjunt de les actuacions, l'Ajuntament de Puigcerdà compta amb una subvenció de 400.000 euros del Departament de Cultura de la Generalitat.

stats