Pirineus 08/01/2021

El Consell Comarcal de Cerdanya incorpora a tres persones a través del programa 'Treball i formació'

S'incorporaran a serveis socials, a la brigada i al servei de neteja

Ara Pirineus
1 min
El Consell Comarcal de Cerdanya incorpora tres persones a través del programa 'Treball i formació'. / CCC

PuigcerdàEl Consell Comarcal de Cerdanya ha incorporat a tres persones a través del programa 'Treball i formació', impulsat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. Fa uns mesos, el departament de Treball, Afers Socials i Famílies va aprovar una línia extraordinària i urgent del programa de 'Treball i Formació' per pal·liar situacions derivades del covid-19, consistent en projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment aquelles que s'han quedat sense feina amb motiu de la pandèmia i aquelles que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i accions de formació transversal.

En concret, la mesura de 'Treball i Formació línia COVID-19' va adreçada a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts.

El Consell Comarcal de la Cerdanya, ha indicat, i "amb l'interès de contribuir a l'ocupació laboral dels seus ciutadans", es va adherir a aquest programa, que li ha permès contractar a tres persones que es trobaven en alguna d'aquestes situacions exposades. Aquests tres nous treballadors s'incorporaran al suport de serveis socials, a causa del gran increment de feina en aquesta àrea; al personal de brigada; i al personal de neteja.

stats