Pirineus 17/03/2021

Vilamur prepara una nova edició del festival Terra Roia després de suspendre la de l'any passat per la pandèmia

S'han previst activitats entre els mesos de juliol i agost en diferents poblacions del Pallars Sobirà

ARA Pirineus
1 min
Una edició anterior del festival SiARTb

VilamurL'Ajuntament de Soriguera, l'Associació de Veïns de Vilamur, voluntaris, artistes, entitats i institucions ja preparen l'edició del festival de les arts Terra Roia 2021, abans conegut com a SIARTB. Arreu del Pallars Sobirà es duran a terme exposicions fotogràfiques, xerrades, lectures, representacions teatrals, concerts, una fira multisectorial de creadors i entitats, projeccions i tallers, entre altres propostes culturals i artístiques.

Les activitats començaran a finals de juliol i s'allargaran fins al 29 d'agost. La fira multidisciplinària es farà el 19 i 20 d'agost a Vilamur. Després de suspendre l'edició 2020 per les mesures decretades per la covid-19, la d'enguany inclourà més actes i artistes i arribarà a més indrets de la comarca.

L'art fotogràfic tindrà un paper destacat en aquesta edició, amb nombroses exposicions de col·leccions institucionals (exposició de fotografies estereoscòpiques de Josep Forns d'entre 1920 i 1930, fotografies del fons de Violant i Simorra, entre altres) i una selecció de treballs de fotògrafs locals.

stats