Política 20/11/2011

Chacón assumeix la punxada a Catalunya i Espanya però avisa que els socialistes no es rendeixen

La candidata del PSC ha felicitat CiU i PP per les victòries i ha assegurat que faran una oposició "positiva i constructiva"

Maria Ortega
1 min

BarcelonaNo han salvat els mobles ni a Catalunya. El PSC, amb 14 diputats i relegat al segon lloc per darrera de CiU, s'ha sumat a la caiguda en picat del PSOE. Carme Chacón ha reconegut que el seu partit ha perdut les eleccions però ha subratllat que no estan derrotats perquè només ho està qui es rendeix. Chacón, que ha comparegut acompanyada de la cúpula del partit, ha remarcat que el PSOE es va fundar per aconseguir unes condicions de vida dignes per a tothom i que, en situacions adverses com les actuals, la seva lluita és especialment important.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La candidata del PSC ha felicitat CiU i PP per les respectives victòries i ha assegurat que els socialistes faran una oposició "positiva i constructiva".Ha remarcat que seran especialment incisius en evitar que es "llenci per la borda" el llegat creat per Felipe Gonzáles i José Luis Rodríguez Zapatero perquè, segons ha remarcat, "el futur es conquesta amb esforç, però també amb justícia social". La candidata ha fet la seva valoració amb el director de campanya, José Zaragoza, i l'expresident de la Generalitat José Montilla, a costat i costat.

La candidata del PSC ha assegurat que els socialistes sabran sobreposar-se per comparèixer a la cita de futur i que s'esforçaran "molt més" per merèixer la confiança dels votants.Dit això i entre aplaudiments, la cúpula del partit s'ha tornat a retirar per deixar pràcticament buida la sala Ernest Lluch, a la seu central del carrer Nicaragua. El silenci torna a la seu del PSC.

stats