Política 22/05/2015

Aguirre carrega contra Montoro per la filtració de la seva declaració de la renda

Diu que Hisenda ja hauria d'haver trobat qui va fer públics els seus ingressos i troba un "insult" que des del ministeri, assegura, s'insinuï que va filtrar ella el document

Europa Press
2 min
La candidata a l'ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, en un acte de campanya. EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre, diu que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, "ja està tardant" a trobar la persona que va filtrar la seva declaració de la renda de l'any 2013 i ha afegit que li semblen "un insult" les "notícies" que li arriben "des del ministeri d'Hisenda" assenyalant-la a ella com la persona que va filtrar el document.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"M'arriben notícies que des del Ministeri d'Hisenda s'està dient que jo sóc la que ha filtrat la meva declaració. Vostès comprendran que això no només sigui un insult per a mi sinó per a vostès, periodistes intel·ligents, que comprenen que faria les coses en benefici meu, com és lògic", ha remarcat.

Des del Telefèric de Madrid i acompanyada pel dramaturg Albert Boadella, Aguirre ha apuntat que són dues "com a mínim" les ocasions en què el filtrador va poder tenir accés a la seva declaració. Va ser fa uns mesos, no recorda si al març o l'abril, quan la van trucar d'Hisenda demanant-li "aclariments" per unes col·laboracions a la cadena Cope.

"Com a mínim hi van entrar dues vegades: quan em van dir que aclarís això i quan em van dir que tot estava clar. Que no menteixin, si us plau", ha exigit. I és que, com ha apuntat, qui accedís a la seva declaració de la renda ha hagut de deixar "un rastre" ja que s'entra a l'ordinador de l'Agència Tributària amb una clau personal.

"L'Agència sap qui entrat a la meva declaració, des de quin ordinador hi ha entrat, quin dia, a quina hora. Crec que no es pot trigar molt més. Cal desemmascarar la persona que ho hagi fet", ha afegit.

stats