Política 22/05/2015

Aguirre carrega contra Montoro per la filtració de la seva declaració de la renda

Diu que Hisenda ja hauria d'haver trobat qui va fer públics els seus ingressos i troba un "insult" que des del ministeri, assegura, s'insinuï que va filtrar ella el document

Europa Press
2 min
La candidata a l'ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, en un acte de campanya. EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre, diu que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, "ja està tardant" a trobar la persona que va filtrar la seva declaració de la renda de l'any 2013 i ha afegit que li semblen "un insult" les "notícies" que li arriben "des del ministeri d'Hisenda" assenyalant-la a ella com la persona que va filtrar el document.

"M'arriben notícies que des del Ministeri d'Hisenda s'està dient que jo sóc la que ha filtrat la meva declaració. Vostès comprendran que això no només sigui un insult per a mi sinó per a vostès, periodistes intel·ligents, que comprenen que faria les coses en benefici meu, com és lògic", ha remarcat.

Des del Telefèric de Madrid i acompanyada pel dramaturg Albert Boadella, Aguirre ha apuntat que són dues "com a mínim" les ocasions en què el filtrador va poder tenir accés a la seva declaració. Va ser fa uns mesos, no recorda si al març o l'abril, quan la van trucar d'Hisenda demanant-li "aclariments" per unes col·laboracions a la cadena Cope.

"Com a mínim hi van entrar dues vegades: quan em van dir que aclarís això i quan em van dir que tot estava clar. Que no menteixin, si us plau", ha exigit. I és que, com ha apuntat, qui accedís a la seva declaració de la renda ha hagut de deixar "un rastre" ja que s'entra a l'ordinador de l'Agència Tributària amb una clau personal.

"L'Agència sap qui entrat a la meva declaració, des de quin ordinador hi ha entrat, quin dia, a quina hora. Crec que no es pot trigar molt més. Cal desemmascarar la persona que ho hagi fet", ha afegit.

stats