EL 9-N ALS TRIBUNALS
Política 28/07/2015

La infraestructura informàtica del 9-N va costar 698.685 euros, un 42% menys del que s'havia pressupostat

El director gerent del CTTI remet aquesta informació al TSJC, que l'havia reclamat en el marc de la querella sobre el procés participatiu

Acn
1 min
Cua a l'institut La Salle de Gràcia CRISTINA CALDERER

BarcelonaEl desplegament del CTTI en el procés participatiu del 9 de novembre va costar 698.685 euros al departament de Governació. Així consta en la documentació que el director gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), Jordi Escalé, ha fet arribar al TSJC després que li requerís detalls tècnics sobre el procés participatiu. Inicialment, la Generalitat havia pressupostat 1,2 milions d'euros per aquest concepte, tot i que finalment es va estalviar 502.314,85 euros i el cost va ser de 698.685 euros. Així mateix, Escalé explica que va ell va ser la persona responsable de la coordinació i direcció de les tasques i resolució d'incidències informàtiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el requeriment del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya es demanava qui havia estat el responsable tècnic i Escalé recorda a l'alt tribunal que li corresponia a ell mateix assumir aquesta tasca, tal com fixa l'article 12 dels Estatuts del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació.

Fa unes setmanes, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va decidir demanar al Govern diversos detalls tècnics, logístics i administratius sobre l'organització del procés participatiu del 9-N, tal com havia sol·licitat la Fiscalia Superior de Catalunya al març. Concretament, la Fiscalia reclamava els detalls tècnics i administratius que van possibilitar la celebració del 9-N al director del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i als secretaris generals de Governació i Relacions Institucionals, de Presidència i d'Ensenyament.

stats