Política 18/07/2015

Sánchez-Camacho demana a Mas "respecte" pel cap d'Estat i crida a un govern d'unitat antisobiranista

La presidenta del PP a Catalunya assegura que les eleccions del 27-S "no seran plebiscitàries, sinó autonòmiques"

Efe
1 min
La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, en roda de premsa / ACN

BarcelonaLa líder del PP a Catalunuya, Alícia Sánchez-Camacho, ha instat aquest dissabte el president de la Generalitat, Artur Mas, a "respectar el cap d'Estat", el Govern i la democràcia. També li ha demanat que no "vulneri unes eleccions", les catalanes del 27-S, "que no seran plebiscitàries, sinó autonòmiques".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la inauguració d'unes jornades sobre xarxes socials, Sánchez-Camacho ha destacat que el PP és l'únic partit que garanteix que no hi haurà independència a Catalunya i que els catalans, que estan "desemparats" davant el desafiament sobiranista plantejat per Mas i Oriol Junqueras (ERC), podran seguir sent espanyols i europeus.

En aquest sentit, ha assegurat el seu partit és l'única resposta "seriosa, responsable i convincent" per garantir la unitat d'Espanya, ja que són els únics que "donen la cara" davant el "major desafiament de la història" per trencar Espanya, per part de CDC i ERC.

En tot cas, Sánchez-Camacho ha tornat a insistir en la unitat de les forces polítiques unionistes (PP, PSC i Ciutadans) i, a partir del "lideratge" del PP, configurar un "nou Govern d'unitat i concòrdia". "Hi ha alternativa", ha proclamat.

Trobada Mas-Felip VI

En al·lusió a l'audiència d'ahir del Rei Felip VI al president català en La Sarsuela, Sánchez-Camacho ha subratllat que Mas no ha de fer "visites protocol·làries" al cap d'Estat, sinó "respectar al cap d'Estat, respectar al Govern d'Espanya, respectar la democràcia i no vulnerar unes eleccions, que no van a ser plebiscitàries, sinó autonòmiques".

stats