Política 18/10/2018

Agredeixen un veí de Matadepera per gravar unes persones que treien cartells per la llibertat dels presos

Els fets van tenir lloc la nit de dimarts i la policia local en va identificar els autors

Acn
1 min

BarcelonaUn grup de persones ha agredit un veí de Matadepera que estava enregistrant com arrencaven cartells amb les paraules 'Freedom' i 'Llibertat' que des de l'1 d'octubre passat estaven col·locats a l'exterior del pavelló municipal de la població per commemorar el primer aniversari del referèndum. Fonts municipals han explicat que els fets van passar la nit de dimarts a dimecres, quan una desena de persones, algunes amb la cara tapada, van començar a retirar les lletres.

En veure que un veí els gravava, el van insultar i el van agredir físicament. Una patrulla de la policia local es va desplaçar fins al lloc dels fets i va identificar els agressors. Aquest és el segon episodi contra símbols grocs i independentistes que té lloc al municipi en poques setmanes.

La matinada del 29 de setembre un grup d'homes encaputxats que duien escales i cúters van arrencar llaços grocs i van pintar i van fer malbé diversos cartells relacionats amb la independència. També van despenjar l'estelada de la plaça de Sant Jordi de la població.

stats