Política 04/07/2018

Agredeixen un membre d'un CDR als voltants de la presó de Lledoners

Els Mossos identifiquen els tres presumptes agressors, que esborraven amb dissolvent pintades de llaços grocs a l'accés del centre

Europa Press
1 min
La rotonda que enllaça amb l'accés a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, plena de llaços grocs a l'espera de l'arribada de Junqueras, Cuixart, Sànchez i Romeva

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han identificat tres persones com a presumptes agressors d'un membre d'un CDR aquesta nit als voltants de la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, segons ha informat el cos policial a Europa Press. El ferit era cap a les 22.30 hores a les portes de Lledoners participant en un sopar organitzat per un CDR quan va ser avisat que un grup de persones estava arrencant llaços grocs, i, quan va anar a comprovar-ho, va ser agredit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els fets van passar a la rotonda que dona accés a la presó, a la carretera C-55, després que l'home gravés aquest col·lectiu que estava esborrant amb dissolvent pintades de llaços grocs.

Els Mossos van poder identificar els tres agressors però la resta del grup va marxar en veure els agents, que han obert diligències per l'incident.

La víctima té ferides lleus i contusions a la cara. Va ser traslladat en ambulància a l'Hospital de Manresa, però ja ha estat donat d'alta.

stats