Política 08/04/2017

Albiol acusa Puigdemont d'haver pagat "milers de dòlars" per reunir-se amb Jimmy Carter

El president de la Generalitat considera una "indecència" que el PP ataqui "la reputació d'una institució del prestigi del Carter Center"

Ara
1 min
García Albiol, en una imatge d'arxiu / ARA

BarcelonaEl president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha assegurat des del seu compte de Twitter que el president Carles Puigdemont va aconseguir reunir-se amb l'expresident nord-americà Jimmy Carter "després de pagar milers de dòlars a la Fundació The Carter Center", la prestigiosa entitat mediadora entre conflictes internacionals.

L'acusació del líder del PP ha aixecat molta polèmica i el mateix president Puigdemont ha respost també des de Twitter per defensar "la reputació d'una institució del prestigi del Carter Center". Puigdemont es va reunir amb Carter, premi Nobel de la pau, durant la reunió anual del cercle d'ambaixadors del Carter Center, que es va celebrar aquest dijous i divendres a Atlanta (Geòrgia, Estats Units).

El secretari general del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, Albert Royo, també ha criticat l'acusació de García Albiol i ha desmentit "categòricament" les seves paraules.

stats