Política 21/11/2016

Alejandro Fernández substitueix Millo com a portaveu al Parlament

Santi Rodríguez i Esperanza García es mantenen de portaveus adjunts

Núria Orriols
1 min
Alejandro Fernández substitueix Millo com a portaveu al Parlament

BarcelonaDesprés del nomenament d'Enric Millo com a delegat del govern espanyol a Catalunya, el grup parlamentari del PP es reestructura. El líder popular a la cambra, Xavier García Albiol, ha explicat aquest dilluns a la tarda que qui prendrà al relleu a Millo serà Alejandro Fernández, diputat ras del Parlament i fins ara primer tinent d'alcalde de Tarragona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És un equip molt potent i ens permetrà seguir aprofundint per convertir-nos en el partit referent dels catalans que no són independentistes", ha assegurat Albiol en roda de premsa a la seu del PP. Sobre Fernández, Albiol ha dit que és una persona amb "conviccions molt clares" i que defensa les seves idees "caigui qui caigui". "Té una visió de la societat catalana que defensa davant de qui faci falta", ha assegurat Albiol.

El líder del PP al Parlament ha donat la notícia acompanyat dels actuals portaveus adjunts al Parlament, que es mantindran en el càrrec: Santi Rodríguez i Esperanza García.

Fernández deixarà Tarragona

Alejandro Fernández compaginava fins ara la feina de diputat al Parlament i la primera tinença d'alcaldia de Tarragona (a més de ser president provincial del partit), on el PP governa amb el PSC i Unió. El nou portaveu, però, ha anunciat que deixarà el càrrec a l'ajuntament tarragoní per dedicar-se plenament al Parlament.

Fernández ho ha anunciat en roda de premsa, al costat d'Albiol, i ha deixat clar que per a ell "no hi ha tasca tan apassionant" com la de portaveu en un moment "extraordinari per defensar els valors" del PP.

Avançant-se a futures lectures, Fernández ha deixat clar que el seu nomenament representa "continuïtat" i que el rumb del partit el segueix fixant García Albiol.

stats