Publicitat
Publicitat

CONGRÉS DEL PSOE

Rubalcaba reclama un PSOE "de majories, intergeneracional i amb una veu comuna"

El candidat a liderar els socialistes reitera que "molt ciutadans no perceben" un missatge únic en el partit, que hauria perdut "coherència en un projecte espanyol"

L'aspirant a secretari general del PSOE Alfredo Pérez Rubalcaba ha proposat avui un Partit Socialista "de majories, intergeneracional i amb una veu comuna" per "recuperar la confiança dels ciutadans". Rubalcaba ha participat a Valladolid en un acte obert al públic, promogut per una plataforma de militants socialistes d'aquesta província que donen suport a la seva candidatura per liderar el PSOE.

En la seva intervenció en l'acte s'ha referit, a més, al contingut d'un manifest titulat "socialdemocràcia renovada", un document de la seva "precandidatura" que conté propostes per al 38è Congrés Federal del PSOE, encara que sense citar expressament aquest text. Rubalcaba ha explicat que "un partit de majories" ha de representar al mateix temps "els més desfavorits" i "les classes mitjanes, que també han de tenir un forat" al PSOE. "No podem renunciar a una part de les seves aspiracions de canvi", ha afegit el president del Grup Socialista al Congrés dels Diputats. Així mateix, ha detallat que el Partit Socialista ha de ser també "intergeneracional", per atendre tant les aspiracions dels joves com de la gent gran.

Rubalcaba ha afegit que als socialistes se'ls ha d'escoltar "en tots els llocs de la mateixa manera", amb una "veu comuna" a tot Espanya, cosa que ara "molts ciutadans no perceben així". "Pensen que hem perdut coherència en un projecte espanyol", perquè aquesta veu comuna "s'ha diluït i l'hem de recuperar", ha advertit.

Rubalcaba ha cridat a "abandonar el pessimisme" al PSOE, "perquè ens paralitza", i a "canviar la reflexió per l'acció", amb la finalitat d'"ajustar les nostres polítiques a les necessitats dels ciutadans", com, segons ell, el partit va saber fer quan va arribar al poder el 1982 i el 2004.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT