Publicitat
Publicitat

CONGRÉS DEL PP

Sánchez-Camacho defensa els pactes amb CiU però avisa que defensarà l'espanyolitat de Catalunya

La líder del PP de Catalunya adverteix que no consentirà derives independentistes al Govern

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha donat suport avui als pactes amb Artur Mas per a la governabilitat de Catalunya, però al mateix temps ha advertit a CiU que no consentirà derives independentistes.

Sánchez-Camacho ha intervingut en la segona jornada del congrés que el seu partit celebra a Sevilla per presentar alguns aspectes de la normativa interna de l'organització, la ponència de la qual, la d'estatuts, ha coordinat juntament amb el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, i el de Cantàbria, Ignacio Diego.

Però a banda d'explicar algunes novetats del text, la presidenta del PP de Catalunya, a qui acompanya a Sevilla el seu fill Manuel, ha efectuat una breu menció a la situació política i econòmica de Catalunya, on la seva formació ha pactat amb CiU els pressupostos catalans.

Ha afirmat que el PP decideix "amb orgull" la governabilitat de Catalunya gràcies a les seves propostes, fet que demostra que els populars en aquesta comunitat "cada vegada compten més".

Amb tot, ha declarat que el seu partit adverteix als "independentistes" i "als de CiU" que no permetrà cap actuació encaminada a obrir la bretxa entre catalans i espanyols, perquè el PP vol "una Catalunya dins d'Espanya", una Catalunya que se senti part d'Espanya.

També ha assegurat que el congrés del Partit Popular a Sevilla és "el de la consolidació del projecte" de Mariano Rajoy i del govern del Partit Popular per a Espanya, ja que aquest executiu, ha apuntat, "traurà aquest país de la crisi".

El PSOE mentrestant, ha continuat la presidenta del PP català, segueix sumit "en les seves divisions internes" i amb l'únic projecte de fer una oposició "en la crítica permanent".

RE

Més continguts de

RE
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT