Política 24/05/2019

Artadi afirma que Maragall ha sigut "incapaç" d'aturar les "mentides" de Colau en el cara a cara

La número dos de JxCat avisa que ERC "no governarà sola" el consistori

Núria Orriols
2 min
Acte de JxCat

BarcelonaEl cara a cara d'Ada Colau i Ernest Maragall ha generat crítiques a les files de JxCat. La candidata Elsa Artadi ha assegurat aquest divendres que ha sigut un debat que ha denotat que són la “mateixa cara” de la ciutat. “Molt poca ambició”, ha dit en una atenció als mitjans de comunicació a la seu del carrer Jesús de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha criticat tant els comuns com ERC: “Ada Colau ha parlat més de la Generalitat que de l’Ajuntament i Maragall ha sigut incapaç de girar el debat cap a Barcelona i el fracàs de la gestió de Colau”, ha afirmat: “Ha sigut incapaç d’aturar les mentides” de l’alcaldessa, ha afegit. També ha avisat que ERC “no podrà governar sola” perquè el resultat, ha dit, estarà igualat. “Ja hem vist el desastre de governar amb onze”, ha avisat sobre l'última legislatura, criticant que Maragall hagi “anat canviant” de soci al llarg de la campanya.

Acte de JxCat

En l'últim dia de campanya, la número dos de JxCat ha reclamat un "doble vot" el pròxim 26 de maig per Quim Forn a Barcelona i Carles Puigdemont a Europa. "Hem de donar suport a qui volen silenciar més que ningú. Ha de veure tot Europa que a Espanya hi ha presos polítics", ha assegurat Artadi en una roda de premsa conjunta amb diversos candidats a l'Ajuntament, entre ells Neus Munté i Ferran Mascarell.

En l'última compareixença abans del míting final d’aquesta tarda a Barcelona, on podrà intervenir l'exconseller i cap de llista empresonat, Quim Forn, Artadi no s'ha estalviat les crítiques a Ada Colau, després d'haver llançat un espot de campanya en què l'actual alcaldessa s'entrevista a si mateixa: la Colau activista fa preguntes a la Colau alcaldessa. "Després que li hagin marxat tots els regidors, a Colau ara ja només li queda parlar amb ella mateixa", ha sentenciat la candidata de JxCat. Artadi també ha aprofitat l'atenció als mitjans de comunicació per mostrar la seva "satisfacció" per haver fet el salt a Barcelona, després de ser portaveu del Govern de la Generalitat.

stats