Política 02/10/2020

Ayuso acusa l'oposició d'haver causat Txernòbil i topa amb el creador de la sèrie de la HBO

La presidenta de Madrid retreu a Més Madrid que l'accident va passar quan governaven els comunistes

Ara
1 min
Ayuso a l'assemblea de Madrid

BarcelonaLes sèries són la nova arma llancívola als debats de la política espanyola. Aquest cop ha sigut Chernobyl, de la HBO, la que s'ha colat a l'Assemblea de Madrid. El portaveu de Més Madrid, Pablo Gómez Perpinyà, l'ha recomanat a la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso, per acusar-la de negligència i retard en la gestió del coronavirus després que hagi anunciat que portarà als tribunals les noves restriccions del govern espanyol davant l'augment de casos de covid-19.

"La Puerta del Sol és avui el Txernòbil d'Europa", ha afegit el diputat del partit d'Íñigo Errejón en referència a l'accident nuclear que es va produir a Ucraïna. Tot i que ha dit que no té temps de mirar sèries, Ayuso ha respost amb una contundent acusació que relaciona l'oposició i el comunisme soviètic: "Txernòbil no va passar a la Comunitat de Madrid, va passar quan vostès governaven".

La picabaralla, que va tenir lloc dijous, ha arribat al compte de Twitter del creador de la sèrie de la HBO, Craig Mazin, que ha respost a la presidenta de Madrid que és evident que no ha entès la sèrie.

stats