Política 09/03/2016

Germà Bel es planteja deixar la direcció de Junts pel Sí

Critica la intromissió a les reunions del grup parlamentari de membres de CDC i ERC que no són diputats

Ara / Acn
1 min
Germà Bel / PERE VIRGILI

BarcelonaEl cap de llista de Junts pel Sí per Tarragona a les eleccions del 27 de setembre, Germà Bel, ha posat sobre la taula la seva dimissió com a membre de la direcció del grup parlamentari de la candidatura independentista pel seu desacord amb la manera com funcionen les reunions que el grup manté els dilluns a la tarda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha avançat El Nacional i han confirmat a l'ACN fonts parlamentàries, a la reunió d'aquest dilluns Bel es va queixar de la intromissió en aquestes trobades de membres de CDC i d'ERC que no són diputats, i va plantejar la possibilitat de dimitir. Malgrat tot, el grup espera poder-lo convèncer i reconduir la situació.

Bel va ser un dels diputats més crítics amb la votació al Parlament sobre el monument franquista de Tortosa, on davant les discrepàncies entre CDC i ERC es va decidir donar llibertat de vot als diputats, una llibertat de vot que va provocar que –gràcies a l'abstenció dels diputats republicans– prosperés la moció de la CUP que demana retirar el monument sense esperar la consulta que vol fer l'Ajuntament del municipi ebrenc.

stats