Política 24/11/2017

Bombers i veïns de Reus declaren per incitació a l'odi contra la Policia Nacional

Els sis investigats haurien participat en concentracions davant la comissaria de la Policia Nacional, i també a l'hotel on s'allotjaven diversos agents

Ara
1 min
Els estudiants han rebut el suport d'un grup de bombers que s'han sumat a la manifestació .

BarcelonaDesprés de la declaració de l'alcalde de Reus i sis regidors davant el jutjat per un delicte d'incitació a l'odi, aquest divendres ha sigut el torn de quatre bombers i dos veïns per la mateixa causa. Tots ells van ser denunciats per la Policia Nacional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutjat d'instrucció número 2 de Reus investiga, per una banda, els representants polítics per haver signat un manifest per rebutjar la violència policial de l'1 d'octubre i, per l'altra, els bombers i dos veïns de la ciutat, que treballen en un gimnàs, per haver participat en concentracions davant la comissaria de la Policia Nacional de Reus i també a les portes de l'Hotel Gaudí, on s'allotjaven diversos agents. Als bombers, a més, també se'ls atribueix un delicte de malversació.

Els quatre bombers han respost només a les preguntes dels seus advocats, mentre que les altres dues persones han contestat a totes les preguntes, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Desenes de persones s'han concentrat a les portes de l'edifici judicial per donar suport als investigats, segons ha informat la sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana dels Bombers.

stats