Política 11/05/2019

El CDR de les Corts irromp en un acte de la CUP per reclamar-los que proclamin la República

Han desplegat una pancarta que diu "La independència no es negocia, es ratifica"

Acn
1 min
El CDR de les Corts irromp en un acte de la CUP al barri per reclamar-los que proclamin la República "ja"

BarcelonaMembres del CDR de les Corts han irromput aquest dissabte al migdia en un acte que la CUP ha fet a la plaça de la Concòrdia d'aquest barri barceloní per reclamar-los la proclamació de la independència. Diverses persones d'aquest CDR han aparegut amb un cartell que deia "La independència no es negocia, es ratifica".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els cupaires els han convidat a participar en l'acte i un dels seus membres ha pujat a l'escenari. "Hem demostrat que som un poble disposat a tot per aconseguir el que volem", ha explicat davant el micròfon, i ha demanat a la CUP que no renunciï a allò que el poble va decidir l'1-O i que proclamin la República catalana immediatament. La seva intervenció ha acabat amb crits d'independència de tots els assistents.

Aquests últims mesos els CDR han fet diversos actes de protesta davant les seus dels partits independentistes. La primera va ser l'agost de l'any passat, quan desenes de membres dels CDR es van plantar a les seus del PDECat, ERC i la CUP per reclamar-los que implantessin els resultats del referèndum de l'1-O.

stats