XENOFÒBIA I POLÍTICA LOCAL
Política 13/08/2011

Bonet, de PxC de Salt: "Alguns membres del partit s'assemblen més a elements de l'Alemanya nazi dels anys 40"

El cap de llista de la formació xenòfoba ha presentat aquesta tarda la dimissió com a regidor de PxC i passarà al grup mixt amb Juana Dolores Martínez. Bonet explica que la seva parella és de Santo Domingo i havia de ser el número tres del partit

Sara González
1 min
D'esquerra a dreta: Maria Osuna, número 2, Juana Dolores Martínez, número 3, i Carles Bonet, cap de llista / ACN

BarcelonaEl fins ara portaveu de Plataforma per Catalunya a l'ajuntament de Salt, Carles Bonet, ha presentat aquesta tarda la renúncia a seguir formant part del partit, com ahir va fer Juana Martínez. "He dimitit per raons ètiques i morals i per donar suport a la meva companya", ha afirmat a l'ARA Bonet. Considera que alguns membres del partit s'assemblen més a "elements de l'Alemanya nazi dels anys 40". Ha afegit, a més, que la seva parella des de 1999 és un noi de Santo Domingo que té tots els papers legals i que havia de ser el número tres de la llista de Salt. "Li van dir, però després el van anar desplaçant", assegura el regidor.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Bonet, que divendres havia defensat l'actuació del partit davant de Juana Martínez, ha assegurat que cap dels dos pensa renunciar a l'acta de regidors de l'ajuntament de Salt i, per tant, formaran el grup mixt i PxC es quedarà amb només una regidora, Maria Osuna. El líder de la plataforma, Josep Anglada, ha acusat l'alcalde de Salt de CiU, Jaume Torramadé, d'intentar "comprar" els dos regidors de PxC, però Bonet ho ha negat i ha argumentat que si Martínez i ell van esmorzar junts aquest dissabte al matí amb l'alcalde ha estat simplement per comunicar-li la decisió de formar el grup mixt.

stats