Política 23/03/2015

Podem admet que no ha fet un pas "prou llarg" a Andalusia

"Serà molt difícil que Susana Díaz compti amb el nostre suport per a la seva investidura", assegura Carolina Bescansa, secretària d'anàlisi de Podem

Efe
1 min
La secretària d'anàlisi política i social de Podem, Carolina Bescansa, durant una roda de premsa, a Madrid / EFE

MadridLa secretària d'anàlisi de Podem, Carolina Bescansa, ha admès aquest dilluns que, tot i que els resultats de les eleccions andaluses han obert un procés de canvi irreversible, el pas que ha donat la formació de Pablo Iglesias no ha estat el "prou llarg" per liderar aquest canvi. En roda de premsa després de la reunió de la direcció de Podem, que avui ha analitzat els resultats de les eleccions andaluses, Bescansa no ha volgut anticipar la seva postura en el debat d'investidura de Susana Díaz, i esperaran a veure com transcorre la ronda de contactes que obrirà la futura presidenta de la Junta amb la resta de forces polítiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara bé, si la lectura que es fa d'aquests resultats és que avalen la continuïtat i el que s'ha fet fins ara serà molt difícil que Susana Díaz compti amb el nostre suport per a la seva investidura", ha afegit.

Tot i això, ha deixat la porta oberta a poder parlar d'acords si el PSOE ha entès que la societat andalusa està demanant un canvi profund i si admeten la posada en marxa de mesures com poden ser un pla de rescat ciutadà o un procediment d'emergència habitacional.

Malgrat destacar els 15 escons obtinguts a Andalusia, Bescansa ha insistit que el seu partit no ha nascut per ser una força testimonial, sinó per guanyar i canviar les coses i això encara no ho ha aconseguit

stats