Política 04/12/2018

Casado crida a defensar la Constitució, "la millor vacuna contra el radicalisme, populisme i nacionalisme"

García Egea agraeix als ciutadans "recolzar el sistema democràtic" que fa que "Espanya avanci"

Ara/ Europa Press
1 min
El líder del PP, Pablo Casado, i el número dos del partit, Teodoro García Egea, en imatge d'arxiu

MadridEl líder del PP, Pablo Casado, ha demanat aquest dimarts defensar la Carta Magna perquè és "la millor vacuna contra els radicalismes, populismes i els nacionalismes". A més, ha asseverat que, des de la seva formació, volen que segueixi "vigent" i "unint a tots" els espanyols "en la concòrdia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Casado, que ha participat a la jornada de portes obertes del Congrés dels Diputats amb motiu del 40 aniversari de la Constitució, ha manifestat que estan de celebració perquè fa "40 anys de la millor Constitució, la de tots".

A més, Pablo Casado ha ressaltat que el PP vol ser el "dic de contenció de l'independentisme", ja que el govern de Pedro Sánchez "està decidit a aliar-se amb ell per romandre en el Palau de la Moncloa".

El 'número dos' del PP, Teodoro García Egea, ha assenyalat que amb la seva presència al Congrés en aquesta jornada de portes obertes vol acompanyar als "veritables propietaris" de la cambra baixa i als quals "serveixen" des dels escons: els ciutadans. "Agrair-vos que seguiu recolzant el sistema democràtic, que fa que Espanya avanci",ha conclòs.

stats