Política 13/01/2015

Ciutadans critica Mas per “burlar-se” dels catalans i reclama eleccions per posar fi "al Govern dels fracassats"

La portaveu de C's al Parlament, Carina Mejías, ha carregat durament contra el president de la Generalitat, a qui ha titllat de "problema" i a qui ha criticat per "posar condicions" a ERC

Laia Vicens / Núria Orriols
1 min
La portaveu de Ciutadans al Parlament, Carina Mejías / ACN

BarcelonaLa portaveu de Ciutadans al Parlament, Carina Mejías, ha carregat durament contra el president de la Generalitat, Artur Mas, perquè no convoca eleccions ja, com ja fa mesos que demanen des de Ciutadans. “Que no perllongui l'agonia fins la tardor”, ha reclamat des del faristol del Parlament Mejías, que ha acusat Mas d'estar pendent de càlculs “personals i partidistes”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mejías ha utilitzat adjectius molt durs per definir la situació actual del procés sobiranista, que ha qualificat de “desgavell intolerable” i “espectacle lamentable que només poden protagonitzar uns perdedors”. La portaveu de C's ha carregat contra el president Mas per “posar condicions” a ERC i l'ha acusat de “prendre el pèl” i “burlar-se” dels catalans ajornant la decisió sobre si convocar o no eleccions. “El problema es diu Artur Mas”, ha sentenciat.

Per això, davant “l'esgotament” del debat sobiranista, Mejías ha tornat a insistir en la necessitat que es convoquin eleccions “d'una vegada per totes”, també, “perquè una altra majoria es dediqui a governar”. “Mas ja no té més crèdit: li demanem que deixi d'estorbar la democràcia i de perjudicar als catalans”, ha afirmat la dirigent.

Després de la compareixença de Mas per fer balanç dels dos anys de legislatura, Mejías ha dit que “no han portat en lloc”, perquè Mas ha fet “de tot menys prendre decisions i governar” i a sobre, ha explicat, “treu pit” de la reactivació econòmica “que no li correspon”. La dirigent de C's ha dit que “fa riure” que el Govern parli de transparència quan “té la seu embargada i pels jutjats del país hi desfilen exconsellers i exdiputats imputats per corrupció”.

stats