Publicitat
Publicitat

CONGRÉS DEL PP

Cornet lamenta que el Govern "inverteixi en ambaixades" mentre l'Estat "garanteix" el pagament de nòmines i proveïdors

Els compromissaris populars aproven per unanimitat l'informe de gestió presentat pel secretari general del PP

El secretari general del PP, Jordi Cornet, ha lamentat que el Govern “inverteixi en ambaixades” mentre el govern espanyol “garanteix” el pagament a proveïdors i nòmines dels treballadors públics. “L'Estat, no només està complint, sinó que avança diners per pagar nòmines”, ha dit Cornet. El dirigent ha insistit que Alícia Sánchez-Camacho pot “unificar la centralitat” i defensar els interessos reals dels catalans. L'informe de gestió presentat per Cornet ha rebut el vist-i-plau del 100% dels compromissaris del congrés.


Cornet ha afirmat que, després del congrés de confrontació del 2008, s'han aconseguit els tres objectius que el partit es va fixar. El primer era millorar la presència territorial a través de la renovació i el creixement. El secretari general ha recordat que han estat renovades en un 61% les estructures locals del partit i que el partit ha guanyat 3.391 afiliats més. El segon objectiu era posicionar-se a l'escenari polític català i el tercer comunicar més i millor.


El secretari general del PP de Catalunya també ha recordat els darrers èxits electorals del partit. A les autonòmiques van obtenir el seu millor resultat de la història i van esdevenir tercera força política. A les municipals van aconseguir 473 regidors i el partit participa en 54 governs locals i té 11 alcaldies. Per últim, ha recordat també l'increment de vots que van experimentar els populars a Catalunya a les darreres eleccions generals.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT