Cs demana que se celebri la comissió d'investigació sobre l'espionatge dels Mossos que l'independentisme va retirar

Inés Arrimadas acusa els partits independentistes de no voler que "se sàpiga la veritat del Procés"

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha exigit aquest dijous que se celebri la comissió d'investigació sobre l'espionatge dels Mossos d'Esquadra a polítics i periodistes no independentistes que JxCat, ERC i la CUP van fer caure de l'ordre del dia al maig. Ho ha fet en una roda de premsa citant la informació que avui publica 'El Periódico', en què fan públic un informe "reservat" de la Comissaria General d'Informació del cos policial sobre una manifestació organitzada a Barcelona per SCC el 19 de març del 2017. El dossier, de 14 pàgines, és un dels documents que la Policia Nacional va interceptar el 26 d'octubre passat, quan s'anava a cremar a la incineradora de Sant Adrià de Besòs. 

"Ens sembla increïble i una indecència que es bloquegés la comissió d'espionatge polític", ha afirmat Arrimadas. "Demanem com a obligatòria la celebració d'aquesta comissió", ha insistit, i ha acusat els independentistes de no voler que "se sàpiga la veritat del Procés".

En el moment en què la majoria independentista va fer caure la comissió d'investigació de l'ordre del dia, va defensar que  la investigació que demanen els grups de l'oposició s'hauria d'estendre a tots els cossos policials que operen a Catalunya i no s'hauria de centrar només en els Mossos d'Esquadra.