Publicitat
Publicitat

RELLEU A LA DELEGACIÓ DE PARÍS

El cònsol honorari de Lituània a Barcelona rellevarà Apel·les Carod a la delegació de París

Miquel Vila Regard presideix l'Associació de Premsa Professional i és membre del Cercle d'Estudis Sobiranistes i de la Fundació Catalunya Oberta

El Consell Executiu cessarà aquest dimarts al delegat de la Generalitat a París, Apel·les Carod-Rovira, i nomenarà en el seu lloc a Miquel Vila Regard, segons han confirmat fonts del Govern a l'ACN. Vila exerceix com a cònsol honorari de Lituània a Barcelona i presideix l'Associació de Premsa Professional (APP), una organització amb seu a la capital catalana que representa a 60 editorials i més de 200 publicacions professionals. A més havia integrat el Cercle d'Estudis Sobiranistes que liderava l'ara diputat i dirigent de Solidaritat Alfons López-Tena. Vila és també membre de la Fundació Catalunya Oberta, vinculada a l'ala més liberal de Convergència Democràtica de Catalunya.

Vila prendrà el relleu d'Apel·les Carod-Rovira, que durant gairebé tres anys ha dirigit la delegació de París. Carod va ser nomenat a mitjans de 2008 pel govern tripartit i es va convertir en el primer delegat amb funcions diplomàtiques de la Generalitat a França. Queda encara saber què passarà amb els delegats que la Generalitat té a Berlín (que segurament ocuparà un militant d'Unió), Londres, Buenos Aires i Nova York. La principal d'elles, la de Brussel·les, va ser ocupada per Juan Prat, que havia estat ambaixador espanyol davant l'OTAN durant el govern d'Aznar.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT