Política 30/07/2018

Denuncien una nova agressió feixista a Manresa

Set persones van ser atacades per un grup d'ultradreta quan intentaven penjar una estelada

G.a.
1 min
Denuncien una nova agressió feixista a Manresa

BarcelonaDiumenge a la nit va denunciar-se una nova agressió feixista a Manresa. Set persones, segons ha dit la CUP a Twitter, van ser agredides mentre penjaven una estelada a la plaça Onze de Setembre. Sis d'elles van haver de ser ateses a urgències.

Alguns dels lesionats han penjat fotos a les xarxes i han identificat els autors de l'agressió com a coneguts feixistes de la zona que volien impedir que un grup sobiranista pengés una estelada. Han denunciat cops de puny i puntades.

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra de Manresa, a la una de la matinada van rebre una trucada per una "baralla" entre dos grups "antagònics". Van identificar 17 persones, van separar les dues parts i van obrir diligències, però no van fer efectiva cap detenció.

El col·lectiu Arran de Manresa ha penjat un vídeo en el qual es veia tres dels feixistes insultant els independentistes des d'un cotxe i exhibint la bandera espanyola mentre un d'ells els cridava "Arriba España, guarros".

El CDR de Manresa han convocat una manifestació contra el feixisme avui a les vuit del vespre a la mateixa plaça sota el lema "Feixisme, ni a Manresa ni enlloc. Cap agressió sense resposta!"

stats