Duran reapareix i viatja a Filadèlfia per participar en la convenció del Partit Demòcrata dels EUA

Hi anirà amb l'exeurodiputat Salvador Sedó, amb qui participarà en el Fòrum Internacional de Líders, on es debatrà sobre política nord-americana i relacions internacionals

L'expresident del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, després de molts mesos d'inactivitat política –arran de  la seva dimissió com a líder dels democristians–, ha emprès un viatge a Filadèlfia (EUA), al costat del secretari de relacions internacionals del partit, l'exeurodiputat Salvador Sedó, per participar en la convenció del Partit Demòcrata nord-americà.

Segons ha informat Unió, els dos polítics participaran també en el Fòrum Internacional de Líders, organitzat per l'Institut Democràtic Nacional (NDI, per les sigles en anglès), que es desenvolupa de forma paral·lela als debats de la convenció demòcrata, en el qual es debatrà sobre política interna nord-americana i relacions internacionals. Unió manté relacions amb l'NDI i participa habitualment en les convencions del Partit Demòcrata dels Estats Units.

La convenció del Partit Demòcrata, que impulsarà la candidatura de Hillary Clinton a la presidència dels EUA, se celebrarà entre els dies 25 i 28 de juliol.