Política 20/02/2017

ERC aprofitarà l'acte central de 'La República que volem' per engegar la campanya pel 'sí' al referèndum

L'acte se celebrarà el 4 de març, uns dies abans del ple en què està previst que s'aprovin els pressupostos del Govern

Acn
1 min
Rovira, Junqueras i Rufián, durant la reunió de la direcció d'ERC posterior al 26-J

BarcelonaEsquerra Republicana de Catalunya prepara una gran convocatòria de partit per a l'acte central de la seva campanya 'La República que volem', que té engegada des de fa setmanes. Sota el lema 'Guanyem la República. Fem-ho', la formació aprofitarà l'acte per donar el tret de sortida de la seva campanya particular pel 'sí' al referèndum.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acte se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, al Fòrum, el 4 de març, només uns dies abans del ple en el qual està previst que s'aprovin els pressupostos del Govern que inclouen la celebració del referèndum. Aquesta circumstància també marcarà el discurs de l'acte, i es donarà per engegat el procés cap al referèndum si el Parlament aprova els comptes.

A la convocatòria hi intervindran diferents dirigents de la formació i referents polítics d'ERC. Ja són segurs els discursos del president d'Esquerra i vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras; de la secretària general, Marta Rovira, i del diputat dels republicans al Congrés Gabriel Rufián. L'acte està previst que comenci a les 18.00 h.

Segons ha pogut saber l'ACN, l'objectiu del partit és mobilitzar més el sobiranisme i els sectors que li són propers. Per això, l'acte intentarà donar la imatge de projecte gran i transversal. La formació que lidera Oriol Junqueras preveu reunir prop de 3.000 persones en aquesta convocatòria.

stats