"Si eres Elvis Presley, no te olvides el DNI": Súmate replica la portada de l''Abc' i anima a participar el 9-N

L'entitat independentista recorda al diari que, per poder votar, cal presentar el DNI

Durant tot el dia d'avui la xarxa ha fet mofa de la portada del diari 'Abc', en què apareixen diversos personatges ficticis o històrics que, segons els diari, "la pseudoconsulta permet inscriure". L'objectiu del diari és demostrar que el sistema per consultar el lloc on els participants poden anar a votar no té fiabilitat. El rotatiu obvia, però, que per poder votar és necessari el DNI, i que el sistema informàtic per consultar només distribueix per carrers i per cognoms els punts de votació.

I entre la incredulitat a Twitter, l'entitat independentista Súmate, que agrupa castellanoparlants a favor de la independència, ha replicat la portada de l''Abc' amb un parell de muntatges enginyosos, amb personatges que també apareixien a la portada.

En un d'aquests muntatges hi surt el cantant Elvis Presley, i hi diu: "Si eres Elvis Presley, no te olvides el DNI, lo necesitarás para poder votar". En un altre hi apareix en lletres ben grans: "Bob Esponja también vota", i recorda que per poder participar cal portar el DNI.


Més continguts de