Política 14/02/2015

Gemma Ubasart, secretària general de Podem a Catalunya amb el 77% dels suports

L'única candidata amb el suport de Pablo Iglesias arrasa, mentre que les cinc candidatures crítiques s'enfonsen i obtenen el 13% dels suports

Ara
1 min
Gemma Ubasart va intervenir en el míting de Pablo Iglesias a Barcelona, al desembre.

BarcelonaLa professora universitària Gemma Ubasart serà la secretària general de Podem a Catalunya. Així ho han escollit el 77% dels simpatitzants de Podem a Catalunya, 4.039 electors, concretament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A Ubasart l'acompanyaran 34 persones, que formaran el Consell ciutadà del partit a Catalunya, entre els quals destaquen els responsables de premsa, Jessica Albiach i Julio Fajardo, el secretari general de Podem a Barcelona, Marc Bertomeu i Gemma Galdón, que forma part de la direcció de Podem a Madrid. Set persones més formaran el Consell de garanties democràtiques de la formació.

Ubasart era la candidata 'oficialista' del partit, ja que era l'única que tenia el suport del líder del partit, Pablo Iglesias. De fet, va participar en el míting que Iglesias va fer a Barcelona. La politòloga ha guanyat a la resta de les cinc candidatures que també es presentaven.

stats