CONSELL EXECUTIU
Política 07/10/2014

Homs: "La consulta és i serà viable i la farem el 9-N"

El conseller de la Presidència avisa que caldrà "sortejar" els "obstacles" que posa el govern espanyol i assegura que el Govern seguirà "rotundament" el full de ruta

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha assenyalat aquest dimarts, en la roda de premsa posterior al consell executiu, que el Govern "complirà" rotundament l'itinerari marcat per votar el proper 9-N. "Seguirem l'itinerari marcat i ja es veurà en els propers dies", ha indicat Homs, que ahir dilluns va fixar els dies 13, 14 i 15 d'octubre com a dates límit per seguir endavant amb la consulta. "La consulta és viable i es votarà el 9-N", ha indicat el dirigent de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Caldrà sortejar els obstacles que posa el govern espanyol", ha apuntat el conseller de la Presidència, que ha acusat les institucions de l'Estat de "posar pel mig" el paper dels servidors públics, en referència a una carta que la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha enviat als secretaris municipals per advertir-los que formen part de l'administració de l'Estat.

"El discurs de la por ni sedueix ni convenç", ha assenyalat Homs. "Una cosa és discrepar i l'altra espantar", ha apuntat el conseller de la Presidència.

stats