Política 05/09/2014

La JNC enviarà un exemplar de 'Victus' a Margallo després de la cancel·lació de la seva presentació a Utrecht

La branca juvenil de Convergència farà arribar l'edició en anglès del llibre d'Albert Sánchez Piñol a diferents líders mundials, com Barack Obama i Angela Merkel

Ara
1 min
Marta Pascal, presidenta de la JNC, amb el president de la Generalitat, Artur Mas

BarcelonaLa Joventut Nacionalista de Catalunya enviarà un exemplar de la novel·la 'Victus' al ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, després de la cancel·lació d'una presentació del llibre d'Albert Sánchez Piñol a Utrecht. "Esperem que al ministre Margallo li agradi tant el llibre com al president del govern, Mariano Rajoy, que el va llegir fa 2 estius", ha considerat la presidenta de la JNC, Marta Pascal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Com es pot censurar la presentació del llibre i, en canvi, convidar un dictador sanguinari que oprimeix brutalment el seu poble?" s'ha preguntat Pascal en referència al fet que l'Instituto Cervantes convidés el dictador de Guinea Ecuatorial, Teodoro Obiang.

La JNC també enviarà una traducció del llibre en anglès tant bon punt estigui disponible al president dels EUA, Barack Obama; el president de les Nacions Unides, Ban Ki-moon; el president del Consell Europeu, Donald Tusk; el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker; el president del Parlament Europeu, Martin Schulz; la cancellera d'Alemanya, Angela Merkel; el primer ministre del Regne Unit, David Cameron; el president de França, François Hollande; el primer ministre d'Itàlia, Matteo Renzi; el papa Francesc; el primer ministre d'Holanda, Mark Rutte; l'alcalde d'Utrecht, Jan van Zanen; i el cònsol d'Holanda a Barcelona, Dirk J. L. Kremer.

stats