Política 24/06/2017

Joves independentistes arrenquen els senyals fronterers estatals per reivindicar la unitat dels Països Catalans

Una vintena de militants d'Arran exposen a Salses les plaques tallades de l'estat espanyol, Andorra i França

Ara
1 min
Joves independentistes arrenquen els senyals fronterers estatals per reivindicar la unitat dels Països Catalans

BarcelonaMilitants de l'organització de l'esquerra independentista Arran han arrencat amb radials aquesta matinada els senyals fronterers que delimiten Catalunya amb l'estat espanyol, Andorra i França. En una acció reivindicativa aquesta matinada per la unitat dels Països Catalans, el grup de joves ha fet desaparèixer la part dels indicatius on apareixen els noms d''Espanya', 'Andorra' i 'França'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Emmarcada dins la campanya pel 'sí' al referèndum de l'1 d'octubre, coneguda amb el nom de 'L'organització és la clau de la victòria', una vintena de membres d'Arran ha dut a terme aquesta matinada aquesta acció, coincidint amb la diada dels Països Catalans, que se celebra el 24 de juny.

"Apostem pel referèndum de l'1 d'octubre, perquè entenem que ara mateix és la millor forma d'obrir les portes al col·lapse de l'estat espanyol", ha assenyalat Mar Ampurdanès, portaveu nacional de l'organització, que ha puntualitzat que la seva fita és "construir els Països Catalans lliures, socialistes i feministes".

Plaques dels senyals fronterers tallades a trossos

Un cop tallades totes les plaques, el col·lectiu s'ha desplaçat fins a Salses, on ha fet una posada en escena.

stats