Política 13/09/2016

Levy, sobre la comparació de Margallo: "No tindria el valor de dir-la a la cara del meu amic Eduardo Madina"

La diputada del PP i vicesecretària d'Estudis i Programes del partit diu que "totes les comparacions, i més en política, s'han de fer amb molt de compte"

Ara
1 min
Andrea Levy és una de les veus del PP que s’ha aixecat en públic contra la senadora Rita Barberá.

Barcelona"No em sembla afortunada". Així ha reaccionat la diputada del PP i vicesecretària d'Estudis i Programes del partit, Andrea Levy, a la comparació que dissabte va fer José Manuel García Margallo entre la independència i un atemptat terrorista, quan va dir que "d'una crisi se'n surt, un atac terrorista se supera" però que "la dissolució d'Espanya és absolutament irreversible".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a 'El món a RAC1', Levy ha considerat que "totes les comparacions, i més en política, s'han de fer amb molt de compte", i ha afegit: "Estic segura que aquesta frase no tindria el valor de dir-la a la cara del meu amic Eduardo Madina" –el polític socialista basc que va perdre una cama en un atemptat d'ETA l'any 2002. "Tots coneixem persones que han patit atacs terroristes i segurament no podríem tenir el valor de dir-los això a la cara", ha insistit la diputada popular, clarament molesta amb el comentari del ministre de Rajoy.

stats