POLÍTICA
Política 14/03/2013

Mas desconvoca la cimera social pel "clima" d'enfrontament partidista que l'envolta

El president argumenta un clima d'enfrontament partidista per ajornar-la. Iniciativa havia donat a entendre que no pensava assistir-hi i el PP n'havia demanat l'ajornament

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, va conversar ahir cordialment amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, durant el ple del Parlament.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha desconvocat la cimera social prevista per a aquest dissabte. Així ho ha anunciat un portaveu del president, que ha argumentat el "clima" d'enfrontament partidista que envolta la convocatòria. "No hi ha el clima per arribar a acords", ha justificat la font esmentada. La cimera s'havia de celebrar aquest dissabte al palau de Pedralbes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ja havia donat a entendre aquest dijous al migdia que no hi assistiria perquè se'n senten "exclosos" i per la falta de treball previ amb agents socials, polítics i econòmics. També el PP havia sol·licitat al president de la Generalitat que la desconvoqués i la posposés per a més endavant.

Mas ja va avisar

El president Mas ja va avisar ahir, en resposta a Alícia Sánchez-Camacho durant la sessió de control, que desconvocaria la cimera si percebia que no es donaven les condicions per arribar a acords si s'imposava un clima de confrontació partidista. Aquest dijous ha executat la decisió després dels avisos llançats per ICV-EUiA i el PP. Mas va convocar la cimera social a petició del PSC.

stats