CONSULTES

"No votis": crida a la participació el 10-A

Barcelona Decideix llança un vídeo en què personatges de la cultura i els mitjans de comunicació esperonen els ciutadans perquè acudeixin a la consulta popular sobre la independència

Un "no votis" repetit moltes vegades que en realitat és un "vine i vota, vota el que vulguis". És el vídeo amb què Barcelona Decideix crida a participar en la consulta popular sobre la independència el 10 d'abril. Serà la culminació d'un referèndum fet poble a poble des del 13 de setembre de 2009, el dia en què tot va començar a Arenys de Munt. Inspirat en el cèlebre " Don't vote" de la campanya de Barack Obama, el vídeo presenta personatges del món de la cultura que ironitzen sobre els tòpics esgrimits contra la consulta i defensen el valor democràtic de la convocatòria. Òscar Dalmau, Roger Coma, Sílvia Bel, Bibiana Ballbè, Joel Joan, Màrius Serra... Tots diuen un "no votis" que és un "vine i vota".

Falten dues setmanes i escaig per a la gran consulta a Barcelona i l'organització del referèndum popular està ficada de ple en els preparatius. Aquest cap de setmana hi haurà una jornada de vot anticipat a Nou Barris.

Més continguts de