Política 14/10/2015

Les tensions al PP exploten en ple hemicicle del Congrés: picabaralla entre dues diputades pel futur de Rajoy

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
Presentació del manifest unionista a Madrid

MadridLes tensions al PP estan a flor de pell i aquest dimecres han transcendit a l'hemicicle del Congrés. Un cop ha acabat el ple, després de les votacions, la diputada popular gallega Ana Belén Vázquez ha increpat Cayetana Álvarez de Toledo, la diputada popular i impulsora de la plataforma Libres e Iguales, que ha anunciat en un article que no es tornarà a presentar mentre Mariano Rajoy dirigeixi el partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons han informat a l'ARA fonts del PSOE, un diputat socialista s'ha vist esquitxat per la picabaralla perquè la resta de diputats del PP es pensaven que estava gravant l'escena. "Carronyer, carronyer!", li han cridat. Ell assegura que només estava consultant el WhatsApp. Altres diputats del PP li han demanat disculpes pel comportament dels seus companys.

Un grup de diputats s'han endut Vázquez al bar del Congrés per tranquil·litzar-la i Álvarez de Toledo s'ha quedat asseguda al seu escó durant uns 10 minuts paint la situació. La diputada d'Ourense és inspectora de policia en excedència.

stats